Ett brett utbud av städtjänster

Vi erbjuder flera olika sorters städtjänster. Det inkluderar bland annat de i rutorna nedan.

img

Fasadtvätt

Med vår hjälp kan din fastighet få sig en fasad som du kan vara stolt över. Vi anpassar våra fasadtvättar utefter fasaden och byggnaden ifråga. Du kan dock alltid känna dig trygg i det faktum att vi erbjuder en miljövänlig service samtidigt som vi kommer att göra din fasad skinande ren!

img

Städning av olika slag

Vi kan förse dig med flera olika varianter av städning. Det rör sig bland annat om kontorsstädningar som gör ditt kontor till en trevlig arbetsplats för dig och dina anställda, storstädningar där vi går mer på djupet, trappstädningar som gör trapphuset till en trivsam plats för alla dina hyresgäster, byggstädningar som både kan inkludera fin- och grovstädningar, samt noggrann fönsterputsning.

img

Golvvård

Oavsett vilken typ av golv du har kan vi förse det med den typ av behandling som kan få det att se ut som nytt igen. Det kan röra sig om allt från förebyggande- och regelbundet underhåll till restaurering.

img

Mattvätt

Vi tvättar också mer än gärna dina mattor. De tvättas både med vatten och rengöringsmedel som är skonsamt för miljön samtidigt som vi använder oss av en borstvalstvätt som borstar bort allt damm och smuts från dem.